viernes, 18 de abril de 2008

EnLlaÇosS

Hola a tots els lliures d'espirit que visiteu el blog!!

Com podeu vore a la vostra dreta, ni ha un nou apartat dedicat als enllaços que hem cregut convenients. A la vista està, de quin pal van.

Esperem que, si algún usuari creu convenient informar-mos d'alguna pàgina que vol que estiga en la llista d'enllaços, solament té que deixar un comentari en esta entrada(Vore l'entrada titulada com COMENTARIS).

Els responsables s'encarregarem de posar-la en la llista, en cas d'estar dacort en el temari de dita pàgina o blog[No deu de cumplir ningun requisit, soles tindrà que ser respectuosa i tolerant en els demes sers de la faç de la terra, i preferiblement escrita en Llengua(idioma) INDEPENDENT valenciana] citada per l'usuari.

Com podeu apreciar ni han numeroses pàgines en la llista(pronte l'ampliarem, tranquils), no tenim complexes de posar-ne, ni els enllaçats de ser partícips de la nostra causa, en canvi en atres blogs com este, no enllacen atres pàgines o blogs...pura VERGONYA clar(dels enllaçats). Desde açí els entenem, posat que son un grupúscul MARGINAL e indecent.

Una besaeta a tots i totes. Salut i força al canut!

No hay comentarios: